top of page

Product highlights

Here are some of the hot new products that our exhibitors will bring to the show.

Movecat_PROStagePlus_4428_frei2

MOVECAT PROSTAGE+ Utställare: Matrix Sales Movecats PROstage+ uppfyller de exakta kraven som professionella användare önskat för Movecat för en D8+ riggning med hög bärkraft, kompakta dimensioner och låg vikt, eftersom de nya lyftanordningarna kan bära arbetsbelastningar på 1 000 kg med nästan identiska dimensioner till 500 kg D8+.

intellimix

SHURE INTELLIMIX ROOM Utställare: Benum Shure har nu lanserat IntelliMix Room, som är en mjukvarubaserad DSP för AV och installationsbranschen. IntelliMix Room ger dig förstklassig ljudprocessering, helt utan annan hårdvara! IntelliMix Room installeras på din Windows10 dator och ger dig full tillgång till eko- och brusreducering, automix och resten av de fantastiska Intellimix funktionerna.

TVU-One-3V-4K-e1575300078756

TVU ONE Utställare: TVU Networks Resultatet av fem generationer av mobil uplink-innovation. TVU One representerar ett enormt steg framåt inom mobil nyhetsinsamling, som levererar samma branschledande transmissionsförmåga och prestanda, videobildkvalitet och under sekunders latens (så lågt som 0,8 sekunder) för en ryggsäcksändare i full storlek, men i väsentligt mindre och ultralätt formfaktor.

P8_P10_P12_L15_family

NEXO P8 & P10 Utställare: Intersonic P + serien är det mest flexibla systemet i branschen när det kommer till Piont Source högtalare. P8, P10 och P12 kan placeras både vertikalt eller horisontellt och spridningsvinklar kan snabbt ändras för att matcha ändamålet. Dessutom finns ett omfattande tillbehörssortiment som gör systemet än mer flexibelt.

fos4-family

ETC FOS/4 PANEL Utställare: Intersonic Över ett decennium av forskning har förverkligats i fos/4-panelerna. Det är dags att ge dina tittare de mest realistiska miljöerna och hudtonerna som möjligt. Varför fixa i postproduktion det du kan förverkliga i realtid? fos/4 finns i både ett justerbart vitt ljus Daylight HDR-array och en fullfärgs Lustr X8-array.

20

COMMUNITY ENT-FR Utställare: Scandec Entasys 3-vägs LineArray. Bestyckad med 6st 3,5" baselement, 18st 2,35" mellanregister samt 42st x 1" diskant. Kan konfigureras för 12 eller 6 grader vertikalspridning och 120 grader horisontalspridning. IP-klassade.

rps-e1568884007293-3

TVU REMOTE PRODUCTION SYSTEM (RPS) Utställare: TVU Networks TVU RPS gör det möjligt för programföretag att utnyttja en befintlig studiokontrollsinfrastruktur och en offentlig internetanslutning från vilken plats som hellst för att leverera en precis, genlockad och synkroniserad fjärrkamera-produktion. Produkten består av en rackmonterad sändare (kodare) och en rackmonteringsmottagare (avkodare).

EOS1DXMkIII_Desingcut3

CANON EOS-1D X MARK III Utställare: Canon Canon EOS-1D X Mark III är Canons nya DSLR-kamera för professionella fotografer som ännu inte anammat spegellös teknik. EOS-1D X Mark III har ett nytt AF-system och ny en sensor. Den nya AF-sensorn har 28 gånger högre centrerad upplösning jämfört med sin föregångare och tre gånger fler AF-punkter. Den har 191 valbara AF-punkter, varav 155 är korssensorer.

Source 4WRD 230V

ETC SOURCE 4WRD 230V Utställare: Intersonic ETC lanserar Source 4WRD 230V, en komplett familj av högkvalitativa LED-armaturer. Med imponerande lumen-per-watt värde finns Source 4WRD 230V i både varmt och kallt vitt. Båda varianterna finns i fyra olika modeller, Source 4WRD Spot, PAR, PARNel och en LED-eftermontering för dina befintliga Source Four armaturer. Du som har befintliga Source Four Halogen kan uppgradera dem till LED med Source 4WRD eftermonteringsalternativ.

f5

FUNKTION ONE F5 Utställare: Benum Funktion One som blivit en branschstandard för klubbar och arenor, har utökat sin arsenal. F5 finns i en rad djärva färger och är endast 23,8 x 16,8 x 16,3 cm och väger 2,7 kg. Högtalaren är tillverkad av 12 mm björkplywood och har en 5-tums driver på 30w med 94dB-känslighet.

EOS C500 Mark II FULL KIT EF CINE PRIME

CANON EOS C500 MARK II Utställare: Canon Canon EOS C500 Mark II Med Canon EOS C500 Mark II kan du skapa 4K-filmer med stort dynamiskt omfång, välja bland ett stort utbud av objektiv, inspelningsformat och framerate – men framförallt byta objektivfattning. Kameran har möjlighet att spela in Cinema RAW light med 5.9K eller 4K 4:4:2 bit XF-AVC. Du får nu möjlighet att kunna lagra Cinema RAW light 5.9K direkt på CFexpresskortet.

MIDAS HERITAGE-D HD96-24

MIDAS HERITAGE-D HD96-24 Utställare: Intersonic Intersonic har stora glädjen att visa nya MIDAS HERITAGE-D HD96-24 som har Skandinavienpremiär på Monitor Roadshow. Thim van Riel, produktspecialist från MIDAS finns på plats i montern för att svara på dina frågor.

8

APART PREZONE2 Utställare: Scandec Mycket användarvänlig förförstärkare med dubbla zoner som låter dig mixa in två separata mickingångar med någon av de fyra line-ingångarna.

CS7p

ADAMSON CS7P Utställare: Benum CS7p är världens första aktiva, nätverksredundanta, Milan-utrustade högtalare. Det är en tvåvägs, fullrange-konstruktion och är lämplig en fristående högtalare, men med sina avancerade nätverksfunktioner är den också idealisk för större distribuerade system. Förutom att uppfylla kraven i Milan-protokollet använder CS7p en redundant AVB-topologi och möjliggör daisy-chain av nätverksljud mellan flera olika källor.

tetra2-01

ROBE TETRA2 Utställare: Bellalite Robe Tetra är en motoriserad LED-bar med 18st 40W dioder. Den har samma populära Dioder som Robe Spiider. Förutom en motoriserad zoom på hela 4.5°-45°har den även två inbyggda flower-effekter. Du kan självklart styra varje diod för sig för att skapa dynamiska effekter. Vill man inte använda DMX så stödjer den alla vanligt förekommande närverks protokoll och har dessutom en inbyggd switch.

26

AUDIO TECHNICA ATW-3212-C5171-FG1 Utställare: Scandec Trådlöst System 1x Beltpack och 1x Handmik 2.4GHz.

ESPRITE

ESPRITE Utställare: Bellalite En moving head med världens första utbytbara LED-ljuskälla, WTE (White Transferrable Engine). En vit led på 650W, helt egenutvecklad i fabriken i Tjeckien för optimal kvalitet och ekonomi. Allt för att leverera en fullmatad armatur med fantastisk ljusstyrka som eliminerar problemen med oförutsägbar livslängd och tappad effekt – vilket varit det största dilemmat för armaturer med vit LED-ljuskälla.

Bellalite_MoonLite-Front-2-5-19-2_transp

LUMENRADIO MOONLITE Utställare: Bellalite Liten trådlös batteridriven mottagare/sändare som går att koppla upp sig mot via Bluetooth. Med hjälp av en app kan du sedan konfigurera enheten direkt från din telefon. Dessutom är tekniken öppen för andra app-tillverkare vilket gör möjligheterna oändliga.

VL800

VL800 Utställare: Electro Waves Den nya VL800-serien innehåller tre nya spännande armaturer, som alla är designade för att kunna användas tillsammans. Armaturerna är färgmatchade så att de är visuellt konsekventa, även användarupplevelsen och DMX-mappningen är konsekventa. Detta gör det möjligt för ljusdesigners och programmerare att enkelt använda en mängd armaturer tillsammans i en enda applikation.

tvu-producer1-e1568241493287

TVU PRODUCER Utställare: TVU Networks TVU Producer är en molnbaserad, livevideoproduktionsplattform med flera kameror som inkluderar publikens deltagande, grafik, inspelning, slow-motion och repriser, med leverans med ett klick till flera plattformar och SDI out.

bottom of page